Багато людей, які намагаються скинути кілька зайвих кілограмів, мають великі проблеми, незважаючи, наприклад, на відповідну дієту та рекомендовану фізичну активність. Це пов’язано з тим, що проблеми із зайвою вагою часто пов’язані не лише з невідповідними звичками, а й з т.зв. надмірний апетит, що в результаті призводить до серйозних проблем з обміном речовин. Для цього типу недуг багато т.зв блокатори апетиту, які призначені для боротьби з надмірним апетитом. Однак багато хто вважає, що БАД для контролю апетиту просто не працюють і є зайвими витратами. Яке воно насправді? Це варто перевірити.

Що таке т.зв блокатори апетиту?

Блокатори апетиту – це дієтичні добавки, головним завданням яких є зниження надмірного апетиту, який може призвести до багатьох проблем зі здоров’ям, включаючи ожиріння. На самому початку варто зазначити, що блокатори апетиту відповідної якості зазвичай містять натуральні речовини, тому в організм не вводяться модифіковані в лабораторії сполуки тощо.

Цікаво, що вони часто базуються на клітковині та білку, тобто поживних речовинах, які викликають у вас відчуття ситості під час споживання та, таким чином, допомагають контролювати ваш апетит. Чим довше це відчуття триває, тим менше ви відчуваєте потребу в їжі тощо. Крім того, воно забезпечує цінні поживні речовини, які позитивно впливають на організм людини.

Блокатори апетиту часто використовуються незаконно і можуть спричинити багато серйозних наслідків для здоров’я. Це означає, що, шукаючи цей тип дієтичних добавок, ви повинні звернути особливу увагу на те, щоб вони надходили з перевіреного джерела, такого як SFD.

Як дієтичні добавки контролюють апетит?

Блокатори апетиту по-різному впливають на організм і тому діють по-різному. Все залежить від того, які речовини входять до складу тієї чи іншої БАДа. Ті, що мають природне походження, містять, серед іншого: протеїн і клітковина створюють відчуття ситості, тому ви не відчуваєте голоду і не бажаєте перекусити тощо. Однак існують також так звані блокатори апетиту. активні речовини, які більшою мірою заважають організму.

Дієтичні добавки з активними речовинами впливають на т.зв гормональний баланс шляхом зниження т.зв гормон голоду. На цьому заснована їх ефективність, але починати прийом препаратів такого типу завжди слід проконсультуватися з лікарем. Втручання в роботу гормональної системи в різних випадках може викликати різні захворювання, а для деяких людей, наприклад, з хронічними захворюваннями, ці БАД просто небезпечні і недоцільні – варто пам’ятати про це.

Вам також має сподобатись...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *