жінка на дієті

Ви регулярно займаєтеся спортом, дотримуєтеся дієти, але іноді крадькома ходите на кухню і перекушуєте в перервах між прийомами їжі? На жаль, ви робите дуже серйозну помилку. У цьому тексті ми розглянемо, як її усунути.

Небезпечний осінньо-зимовий сезон

Короткі дні, довгі вечори, холод. Останнє, про що ви думаєте, – це вийти з дому на тренування. Ти згортаєшся калачиком біля холодильника і мимохідь заглядаєш у нього. З’їдаєш плитку шоколаду, залишки з вечері чи ще щось. На жаль, ваші енергетичні витрати не збільшаться від того, що ви сидите вдома і їсте. Нашому тілу потрібно більше енергії, щоб зігрітися в холодну погоду, тому ми відчуваємо більше бажання їсти. Пам’ятайте, однак, що не варто перестаратися, оскільки досягнутий ефект зниження ваги дуже легко втратити.

Як перемогти бажання перекусити?

Ви можете не повірити, але відповідь проста. Все, що вам потрібно – це позитивний настрій і, перш за все, збалансована дієта, адаптована до ваших потреб.

Їжте страви з великою кількістю води

Під час редукційної дієти перевагу слід віддавати овочам, фруктам або грибам. Ці продукти містять багато води, а це означає, що ми можемо з’їсти менше і не відчувати голоду. Овочі добре працюють як перекуси між прийомами їжі, тому пам’ятайте – коли вам захочеться перекусити, візьміть моркву замість печива.

Дієтичний білок може творити чудеса

Повноцінні білки, такі як м’ясо, яйця та бобові, довше перетравлюються в шлунку. Завдяки цьому ви довше залишаєтеся ситими і не хочете перекушувати. Варто також відзначити, що білок прискорює метаболізм. Варто також пам’ятати, що ми можемо підтримати наш раціон білковими добавками, вживаючи протеїнові коктейлі.

Вам також має сподобатись...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *