Спалювачі жиру стають все більш популярними добавками для тренувань, призначеними для людей, які хочуть почати процес схуднення. Однак варто відразу зазначити, що це не препарати, які спалюють жир, а лише посилюють цей процес, який викликається рухом тіла, тобто вправами або фізичними навантаженнями. Вони справді мають значення в цьому завданні та можуть нам допомогти. Однак через їх кількість багато хто задається питанням, як зробити цей вибір.

На ринку представлені різноманітні спалювачі жиру, які на перший погляд відрізняються лише маркою, ціною чи упаковкою. Однак, як це часто буває з тренувальними добавками, найголовніше в таблиці зі складом даного препарату. Це також стосується популярних спалювачів жиру. Звичайно, найпростіше вказати найкращий спалювач жиру за його складом, адже саме від нього залежить, як працює та чи інша добавка і є вона жиросжигателем взагалі чи ні. Проте наша конкретна, індивідуальна ситуація може багато чого змінити.

На що звернути увагу при виборі жиросжигателя?

Перш за все, потрібно звернути увагу на себе. Сам по собі, а не на етикетці чи навіть на самій композиції. Перш ніж вибрати засіб для схуднення, варто з’ясувати, до яких речовин ми особливо чутливі, чи є у нас алергія або просто які типи можливих інгредієнтів можуть іншим чином зашкодити нам. Це має бути для нас найважливішим визначальним фактором щодо того, який тип спалювачів жиру нас навіть не повинен цікавити. З цієї причини найбезпечніше звернутися до фахівця, який на підставі співбесіди або представлених результатів тестування порадить і вкаже таку групу.

Тільки коли ми знаємо, які види речовин, а отже, і спалювачі жиру, ми повинні відмовитися, ми можемо переходити до вибору конкретного препарату. Тому важко вказати якісь конкретні спалювачі жиру, але ми можемо спробувати представити деякі з найпопулярніших інгредієнтів природного походження, які, ймовірно, будуть для нас безпечними. Однак варто пам’ятати про обережність при використанні спалювачів жиру, адже навіть добре відомі нам природні речовини, в тому числі: з їжі, може діяти на організм дещо по-іншому. Про що це?

Приклади речовин від спалювачів жиру

Прикладом є кофеїн, який, мабуть, усі знають і споживають у формі, серед іншого: кава. Хоча є багато людей, які споживають каву, навіть у великих кількостях, кофеїн, що міститься в спалювачах жиру (залежно від його кількості), може бути в кілька разів вищим, ніж кількість кофеїну в одній чашці кави або навіть еспресо. Це означає, що ми можемо просто не знати реакції нашого організму на таку велику кількість кофеїну одразу. Таким чином, у багатьох місцях ви можете знайти поради використовувати, наприклад, половину однієї дози при першому використанні спалювача жиру (в даному випадку).

Інші приклади популярних речовин, які використовують спалювачі жиру, включають кон’юговану лінолеву кислоту (CLA), яка підвищує швидкість метаболізму в організмі, L-карнітин, який захищає організм від накопичення жирових запасів, або натуральні рослинні екстракти (з гіркого апельсина, перцю чилі, зеленого чай, зелена кава тощо).

Вам також має сподобатись...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *